Kick-off Cluster Groen Licht Vlaanderen

logo_Groen Licht Vlaanderen

byNubian neemt, als lid van de stuurgroep, deel aan de kick-off meeting van de Cluster Groen Licht Vlaanderen. Dit IBN (Innovatief BedrijfsNetwerk) werd opgericht door vzw Groen Licht Vlaanderen en wordt financieel gesteund door het Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO) en een 70-tal ondernemingen.  Deze cluster heeft als doel bedrijven te laten samenwerken rond de digitalisering van verlichting.  Tijdens de kick-off zal de volledige waardeketen verlichting voor het eerst kennismaken met de nieuwe gesprekspartners uit de IoT, elektronica, ICT en automatiserings-, en verlichtingswereld.

Rik Vereecken, BIOT Technology Evangelist, zal er spreken over Data mining in de (digitale) verlichtingssectoren en gebouwenbeheer.

Meer info