Agenda

25 april: KNX België Light + Building parade

Tijdens het KNX Belgium ledenevent Light+Building Noviteiten Parade zullen Rik Vereecken, smart building evangelist van byNubian en Joachim Goeminne, docent domotica van Odisee technologiecampus samen een presentatie geven over het ‘Smart lab of the future’.

Alle info over het event vind je hier.

3 mei: Technical Task Force Meeting van The European Association of Electrical Contractors

The European Association of Electrical Contractors organiseert op donderdag 3 mei een Technical Task Force Meeting in Brussel.

Rik Vereecken, smart building evangelist van byNubian, zal spreken over de invloed van het Internet of Things op elektro-technische installaties.

Meer info hier.

16 mei: International Day of Light

Tijdens de Internationale Dag van het Licht wordt de rol die licht speelt in wetenschap, kunst en cultuur, onderwijs, duurzame ontwikkeling, geneeskunde, communicatie en energie in de kijker gezet.

Save the date!

31 mei: FEE Smart building/ Smart home congress

De Federatie van de Elektriciteit en Elektronica organiseert dit jaar voor de derde keer het ‘Smart Building Smart Home’ congres. Dit congres is gewijd aan de nieuwste technologische ontwikkelingen en innovaties die van toepassing zijn op het ontwerp, de bouw en de exploitatie van gebouwen en woningen. In het kort een dag vol inspiratie, reflectie, ontdekking en netwerking.

Keynote speech wordt gebracht door Microsoft en ook Rik Vereecken van byNubian zal spreken over smart buildings.

Smart Building Smart Home Congress

18 juni: Stuurgroepvergadering Groen Licht Vlaanderen

Stuurgroepvergadering Cluster Groen Licht Vlaanderen. De ‘Cluster Groen Licht Vlaanderen’ is een IBN (Innovatief BedrijfsNetwerk) met als doel bedrijven te laten samenwerken rond de digitalisering van verlichting. Rik Vereecken, Smart Building Evangelist van byNubian, is voorzitter van de stuurgroep.