Powerhouse lanceert nieuw smart-metering cloud platform ‘inni’

Tijdens de European Utility Week van 3 tot 5 oktober in Amsterdam, zal het Nederlandse energiebedrijf Powerhouse het nieuwe ‘inni’-cloudplatform voorstellen. inni is een 100% modulair platform met een unieke contract-meter-naar-cash oplossing.

Het Gentse byNubian en het Nederlands energiebedrijf Powerhouse werkten de laatste maanden samen aan het smart-metering cloud-platform ‘inni’. ‘inni’ is een schaalbaar platform, volledig zelf te configureren en eenvoudig te implementeren. Dankzij de geïntegreerde business intelligence en het gebruiksvriendelijk analytics design hebben Powerhouse-klanten permanent en real-time zicht op hun data.

byNubian is gespecialiseerd in innovatieve hardware-, software- en Internet of Things (IoT)-oplossingen voor het capteren, opslaan en analyseren van gebouw- en andere data. De byNubian-technologie maakt het mogelijk om energiestromen in én buiten gebouwen in real-time af te toetsen aan het geplande verbruik, afwijkende verbruikspatronen te detecteren, apparatuur in het gebouw voortdurend te controleren op de correcte werking, voorspellingen te maken, …

Wil je meer weten over inni? Maak een afspraak voor een live demo en bezoek Powerhouse op stand 5P58 van EUW 2017 in Amsterdam.