byNubian bouwt mee aan VMA’s slimme kantoren voor AXA

Installatiebedrijf VMA realiseerde voor AXA in de Troonstraat in Brussel kantoorgebouwen waar het personeel op een slimme manier comfortabel kan werken. VMA zette, zowel in de gerenoveerde kantoorgebouwen als in het nieuwbouwgedeelte, volop in op automatisatie op basis van KNX.

byNubian leverde vier KNXNodes die gebruikt worden als zonekoppelaars en logische controllers. Op die manier ontstaat een krachtig en uiterst betrouwbaar netwerk. Hoe u hiermee onder meer HVAC en verlichting kunt aansturen, leest u op de website van KNX Belgium.

Het slimme kantoorgebouw maakt ook gebruik van de KNXVison visualisatie software. Tenslotte zal de byNode binnenkort zorgen voor een koppeling met een beveiligde cloud-omgeving om verdere analyse en performante nazorg van het gebouwautomatisatiesysteem te kunnen verzorgen. byNubian is zeer tevreden over de samenwerking met VMA en feliciteert hen met de realisatie van dit grootse smart office building.