Opleiding KNXVision

byNubian organiseerde bij Stagobel Electro een tweedaagse opleiding KNXVision voor ingenieurs, studiebureaus, integratoren en facility managers met een KNX basiskennis.

Met KNXVision kun je in één oogopslag meerdere KNX-installaties bedienen. KNXVision is een echt KNX product. De software is speciaal voor KNX ontwikkeld waardoor de configuratiewijze helemaal conform de KNX-filosofie gebeurt. De structuur van de groepsadressen wordt uit ETSx transparant overgenomen en is meteen klaar voor gebruik. Omdat de KNXNode ook een BAcNet-interface is, kunnen KNX-adressen ook omgezet worden naar BacNet. KNXVision wordt geleverd met een uitgebreide bibliotheek van logische en visualisatie-elementen. Ook de koppeling met het byNeuron-cloudplatform kwam op dag twee uitgebreid aan bod.

Wilt u meer weten over onze producten of diensten? Aarzel niet om ons te contacteren!